Gaspejs

Gaspejse har i de sidste ti år vundet mere og mere frem, og vælges oftere og oftere på bekostning af den traditionelle brændeovn eller pejseindsats. Primært ud fra de visuelle design muligheder men også pga den bekvemmelighed gaspejsen giver brugeren. Her skal du ikke kløve brænde, rengøre glas og brændkammer, men derimod blot nyde ilden når det passer dig.

Fordele ved gaspejs

En gaspejs giver mulighed for mange forskellige visuelle designs og indretninger. Gaspejsen kan indbygges således at den indgår 100% i rummets indretning og design. Gaspejsen findes også i et mere traditionelt design, som en fritstående træfyret brændeovn.

En gaspejs kræver ikke en skorsten, men et aftræk. Det giver mange flere placeringsmuligheder i indretningen. Aftrækket kan udmunde lodret igennem tag, eller vandret igennem facade.

I en gaspejs anvendes der typisk keramisk brænde som dekoration. På den måde er man fri for at kløve brænde, fri for rengøring og fri for sodafmærkninger i stuen. Gaspejsen tændes blot med et tryk på den medfølgende fjernbetjening eller via en app på en smartphone eller tablet. Det er kort sagt nemt og bekvemt, og bedre for klimaet - både inde og ude.

  • Minimal rengøring
  • Nem og enkel betjening
  • Mulighed for eget personligt udtryk på pejs
  • Ingen optænding eller udbrændingsfase
  • Kan betjenes via fjernbetjening, smartphone eller tablet

Få rådgivning

Her kan du se vores udvalg af pejse - vi anbefaler at du tager fat i en forhandler og får en snak om hvilke muligheder du har i dit hjem

Få rådgivning

Her kan du se vores udvalg af pejse - vi anbefaler at du tager fat i en forhandler og får en snak om hvilke muligheder du har i dit hjem

Pro duk ter

Vejen

Vejen

Vaska

Vaska

Triple Smart M

Triple Smart M

Triple Smart L

Triple Smart L

Triple Premium XL

Triple Premium XL

Triple Premium M

Triple Premium M

En gnist ud over det sædvanlige

Kalfire’s patenterede innovationer har over de seneste år taget gaspejse til et nyt niveau, hvilket gør Kalfire til et benchmark i markedet. Én af de seneste innovationer udviklet af Kalfire’s R&D-team er deres Natural Spark Generator (NSG). Denne teknologi er tilgængelig som en mulighed for alle vores gaspejse der har en Prestige-brænder (GP). Natural Spark Generator skaber små gnister i flammerne som brænder langsomt ud, hvilket resulterer i en utrolig realistisk flammebillede.

Se Kalfire natural Spark Generator

Mange muligheder med en gaspejs

En gaspejs som de fleste kender den i dag er opfundet af Faber hvor den første model kom på markedet i 1960'erne. I årene efter kom der flere og flere brands på markedet deriblandt KALFIRE. Faber og KALFIRE har i mange år været en del af vores sortiment.

Gaspejse har i de sidste ti år vundet mere og mere frem, og vælges oftere og oftere på bekostning af den traditionelle brændeovn eller pejseindsats. Primært ud fra de visuelle design muligheder men også pga den bekvemmelighed gaspejsen giver brugeren. Her skal du ikke kløve brænde, rengøre glas og brændkammer, men derimod blot nyde ilden når det passer dig. Altsammen ved hjælp af et tryk på din fjernbetjening, smartphone eller tablet. På baggrund af dette bruges gaspejsen bruges oftere end en normal brændeovn da der heller ikke er en optændings- og udbrændingsfase.

Med en gaspejs er der mange muligheder for at få en pejs i hjemmet og i lige netop det design du ønsker. Gaspejse findes som kvadratiske, rektangulære, runde og til installation såvel inde som ude.

Hvordan fungerer en gaspejs

En gaspejs fungerer ved brug af enten naturgas eller flaskegas, enkelte modeller fås også til bygas som dog kun findes i København og Aalborg. Gaspejsen bruger ikke en skorsten men derimod et aftræk, et balanceret aftræk. Et balanceret aftræk er et aftræk hvor der både trækkes frisk forbrændingsluft ind og trykkes brugt røggas ud. Alt sammen i et lukket kredsløb ud til det fri. Det giver flere fordele bl.a. gaspejsens funktion og præstation, der ikke påvirkes af indeklimaet i boligen. Eksempel; nutidens kraftige emhætter og emfang skaber store undertryk i boliger hvorfor mange pejse og brændeovne ikke er den optimale løsning. Det påvirker ikke gaspejsen da den er i sit eget lukkede kredsløb. Det giver derimod en meget velfungerende pejseløsning til nutidens bolig. Aftrækket kan føres lodret og vandret, ende ud igennem tag eller facade, hvilket er meget fleksibelt. Mulighederne bestemmes ligeledes af det nationale gasreglementet.

Installation af en gaspejs

Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. Vvs-installatøren foretager til sidst et funktionstjek hvor der tjekkes at gaspejsen lever op til de gældende love og regler vores nationale Gasreglementet foreskriver. Det gør han i tæt samarbejde med os og med gasleverandøren.

Gaspejsen har en høj virkningsgrad dvs. god udnyttelse af gassen, hvilket også giver et fint varmemæssigt tilskud til boligen.

Living Flames
Byder indernfor hosKurhotel Skodsborg

LIVING FLAMES

Mandelalléen 1
DK-5610 Assens

Tel. +45 6371 5100
Fax. +45 6371 5109
Info@livingflames.dk

Åbningstider:

  • Mandag - fredag

    Efter aftale

Din Kurv
×
Løsninger
Find forhandler
Kontakt os
Menu