Hybridpejs

Hybridpejsen er fremtidens pejs.

I takt med måden vi bygger på, vi minimerer energiforbrug på og samtidig maksimerer boligers egenproduktion af energi, vinder hybridpejsen mere og mere frem. Hybridpejsen kører på el og vand, deraf navnet hybrid. Hybridpejsen tilfører ikke, som udgangspunkt,  varme til rummet, men blot en hyggelig flammeeffekt.


Fordele ved hybridpejs

Hybridpejse findes i mange forskellige udgaver og giver uendelige muligheder for indbygning, ophængning og integrering i det miljø man ønsker tilført lidt ekstra hyggestemning.

En hybridpejse kan installeres alle steder, den kræver intet aftræk, den afgiver ingen varme og den stiller ikke krav til omkringværende materialer.

Den fungerer ved hjælp af strøm og vand og er ideel, de steder man ønsker pejsestemning, men ikke har mulighed for aftræk, eller ikke har behov for varmen.

Sagt med andre ord;

  • Minimal rengøring
  • Ingen varme
  • Ingen aftræk/skorsten
  • Ingen emissioner
  • Lave driftsomkostninger
  • Nem installation
  • Bæredygtig

Få rådgivning

Her kan du se vores udvalg af pejse - vi anbefaler at du tager fat i en forhandler og får en snak om hvilke muligheder du har i dit hjem

Få rådgivning

Her kan du se vores udvalg af pejse - vi anbefaler at du tager fat i en forhandler og får en snak om hvilke muligheder du har i dit hjem

MANGE MULIGHEDER MED EN hybridpejs

Hybridpejsen er fremtidens pejs.
I takt med måden vi bygger på, vi minimerer energiforbrug på og samtidig maksimerer boligers egenproduktion af energi, vinder hybridpejsen mere og mere frem.
Hybridpejsen kører på el og vand, deraf navnet hybrid. Hybridpejsen tilfører ikke, som udgangspunkt,  varme til rummet, men blot en hyggelig flammeeffekt. Der er dog enkelte modeller i sortimentet, som har indbygget et elektrisk varmelegme.

Glen Dimplex (Faber’s moderselskab) sidder tungt på markedet med de mest innovative og realistiske hybridpejse på markedet. Living Flames repræsenterer eksklusivt Dimplex hybridpejse i Danmark og resten af Skandinavien.

Med hybridpejse fra Living Flames og Dimplex har du nærmest ubegrænsede muligheder. Her er der ingen aftræk, krav til brandsikre materialer eller brug for autoriseret installation. Det kræver blot en stikkontakt der naturligvis skal være installeret af en autoriseret elinstallatør.
Hybridpejse egner sig ikke til installation udendørs og i vådrum uden yderligere tiltag.

Living Flames
byder indenfor hos

Kurhotel Skodsborg

LIVING FLAMES

Mandelalléen 1
DK-5610 Assens

Tel. +45 6371 5100
Fax. +45 6371 5109
Info@livingflames.dk

Åbningstider:

  • Mandag - fredag

    Efter aftale

Din Kurv
×
Løsninger
Find forhandler
Kontakt os
Menu