Biopejse

Med en biopejs, får du maksimal frihed. Du får varme, levende ild, men slipper for aftræk eller skorsten. Du skal ikke bøvle med aske, røg eller lugt (med BEV Teknologi). Du kan bygge din biopejs ind, med større frihed en konventionelle pejse.
Vores leverandør af biopejse, Plankia, er markedsledende på automatiske biopejse. Hos os får du de sikreste, nemmest betjente og flotteste biopejse på markedet.

En biopejs giver sikkerhed, automatik og effektivitet

Sikkerheden er et stort fokusområde for vores producent Planika. De automatiske biopejse er udstyret med mange sensorer, blandt andet temperatur sensor, tilt sensor, børnesikring og CO2 sensor. En ”over fill” sensor gør at du ikke kan starte pejse, hvis der er spildt Bioethanol ved påfyldningen. Netop påfyldningsfasen er noget som Planika har gjort meget ud af at optimerer. Faktisk er det sådan at 96% af de fejl som bliver indrapporteret er på grund af fejl i påfyldningsfasen. Det har gjort at Planika har udviklet deres eget påfyldningssystem til de automatiske biopejse. Et tør system, hvor du koble en snapkobling på pejsen og en kobling på din flaske med Bioethanol. Imellem sidder en pumpe, så Bioethanolen pumpes fra flasken over i pejsen, uden risiko for spild.

Bioethanol teknologi

Teknologien i afbrændingen af Bioethanol har taget et kvantespring med Plankias BEV (Burning Ethanol Vapours Technology). Det er en teknologi hvor Bioethanolen varmes op, og så er det kun dampene der antændes. Dette gør at Planikas pejse med BEV Teknologien er, aske-, røg-, og lugtfri. Der er aldrig kontakt mellem flammerne og væsken, dette gør teknologien til det sikreste på markedet. Teknologien gør det samtidigt mulig at justere flammehøjden, til det niveau der passer dig i den givne situation.

Bredt udvalg af biopejse

Du får et bredt udvalgt af produkter hos os, lige fra mere simple biopejse til udendørs brug og op til FLA XT serien som er den seneste serie fra Planika. I FLA XT serien har du mulighed for at bestille en biopejs i nøjagtigt det mål du skal bruge, fra 690-2490 mm. Det giver en masse muligheder når der skal indrettes med en biopejs.
Der er mange gode grunde til at vælge en biopejs fra Planika og Living Flames:

  • Sikkerhed: tilt sensor, temperatur sensor, børne sikring, CO2 sensor, spild sensor
  • 15 års erfaring med salg af biopejse i hele verden
  • BEV Teknologi, sikker afbrænding, ingen kontakt mellem væske og flamme
  • Ingen lugt, ingen aske, ingen røg
  • Styring med Smartphone eller IHC/KEC
  • Mulighed for at lave costum løsninger
  • Stort udvalg i modeller både til udendørs og indendørs brug.

Hvad er Bioethanol?

Bioethanol er et brændstof fremstille på biomasse. Gennem en fermenteringsproces udnytter man den stivelse der er i biomassen og omdanner den til Bioethanol.

Er al Bioethanol ens?

Nej, langt fra. Living Flames Premium Bioethanol er fremstilles med afbrænding i biopejse for øje. Produktet er forfinet så flammerne bliver så gyldne som muligt og forbrændingen så ren som muligt. For at garantere at vores biopejse brænder som ønsket, er det et krav at der anvendes Living Flames Premium Bioethanol.

Se vores udvalg af biopejse her.