Vi er Living Flames!

Living Flames A/S er en 100% familieejet Vestfynsk virksomhed som har eksisteret siden 1982. Vi har siden 2003 specialiseret os i pejseløsninger med et stort fokus på kvalitet, design og miljø. Alle vores produkter er nøje udvalgt, da vi ønsker at gøre det nemt og sikkert for vores kunder, at vælge en løsning der kan tilpasses lige netop deres behov, og med så minimal påvirkning på inde- og udemiljø som muligt.

Fra 1982 og frem til 2000 producerede og leverede virksomheden pejse- og brændeovnstilbehør til hele Skandinavien og mange andre europæiske lande. Vi var leverandør til alle pejsebutikker og byggemarkeder.

Det ligger i vores DNA, at vi hele tiden fornyer os og netop det medførte at vi tilbage i 2000 fandt gaspejsen på en messe i Tyskland. Dette var vores første møde med en gaspejs og med Faber, som vi stadig har et tæt samarbejde med.

På det tidspunkt var der ikke noget der hed en gaspejs på det danske marked. Ikke som vi kender den i dag med lukket forbrænding. Nu skulle vi skabe marked for gaspejse. Og det gjorde vi, kun to mand.

Da vi i mange år havde handlet med pejsebutikkerne var de en oplagt salgskanal. Men på det tidspunkt var pejsebutikkerne ikke interesserede i gaspejse. Markedet for almindelige brændeovne var på det tidspunkt stadig stort.

Vi troede selv på projektet og startede med at køre ud i alle ender og kanter af Danmark. Efterspørgslen og kendskabet steg markant i forbindelse med byggeboomet i starten af 0'erne. Vi var heldige at komme i de store boligmagasiner. De kommende år fik vi travlt, rigtig travlt. Den oprindelige del af virksomheden blev i den forbindelse stille og roligt lukket ned, da vi troede på at gaspejse var fremtiden. Og det var den.

Markedet for traditionelle brændeovne begyndte at falde drastisk. Dels pga. at kunder ville have noget andet, noget mere bekvemt og noget mere miljøvenligt.Det medførte at pejsebutikkerne nu begyndte at vise interesse for vores gaspejse. Indenfor relativ kort tid havde vi et udvalgt netværk af forhandlere rundt i Danmark.

I dag er markedet fyldt med forskellige brands primært fra udlandet. Men enkelte brændeovnsproducenter er også kommet ind på markedet.Et marked vi - Living Flames - har skabt, to mand - Otto Nielsen og Lasse Andkjær Nielsen.

Vi håber og tror på at erfaring og ærlighed, gode produkter og viden, er vejen frem, også selvom konkurrencen er hård.

Faber og Kalfire var vores to første leverandører, og det er de stadig her mere end 20 år senere.

Vi håber at høre fra dig,

Bedste hilsner,

Lasse Andkjær Nielsen
Indehaver